Erhvervsklatring / rope access i København

​Erhvervsklatring / rope access er jeg specialist i at udføre

Skal du have løst en mindre mureropgave højt oppe på en bygning? Så kan du med fordel kontakte Klatremureren. Jeg er en professionel murer i Nordsjælland i Gentofte nær ved Lyngby med speciale i erhvervsklatring eller rope access, hvilket gør mig i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for faget. Jeg kommer primært hos kunder i og omkring Gentofte, Hellerup, Lyngby og København.

​Jeg blev uddannet murer i 1998, og har efterfølgende løst diverse opgaver hos tilfredse kunder. Jeg er særligt specialiseret i denne klatreteknik . Dette gør det muligt for mig at løse mindre mureropgaver, såsom renovering af skårsten, mindre fuger, opgaver på facaden eller sætningsskader.

Jeg løser mindre opgaver med erhvervsklatring og rope access

Jeg har altså stor erfaring, hvilket er din sikkerhed for, at det udførte arbejde er ordentligt. Derudover har jeg en fast samarbejdspartner, som jeg anvender ved erhvervsklatring/rope access, eftersom det kræver, at man er to. Vi er begge dygtige og professionelle, og overholder altid alle vores aftaler.

Erhvervsklatring/ rope access kan erstatte en lift eller et stillads, hvilket er en fordel, idet det typisk er billigere. Jeg bruger blot muren til at rappelle ned af. Metoden er ideel at bruge i baggårde eller andre steder, som kan besværliggøre arbejdet. Læs mere her.

Kontakt mig for mere information

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg står klar til at kigge på din opgave og udarbejde en god løsning.

Du kan kontakte mig på telefon 40 73 43 33 eller på e-mail stig@klatremureren.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os