Drømmer du om det perfekte badeværelse i din bolig? Så lad mig hjælpe. Her får du et nyt badeværelse, som har de helt eget personlig præg. Lad os sammen give dit hjem en større værdi. Mit navn er Stig, og jeg er indehaver af Klatremureren.

Mit udgangspunkt i branchen er erhvervsklatring, men jeg har med mere end 20 års erfaring inden for murerfaget også kompetencer til at udføre en komplet badeværelsesrenovering.

Jeg opererer til dagligt fra Gentofte, men har mange kunder i og omkring Hellerup, Lyngby og København. Bor du uden for disse byer, hjælper jeg selvfølgelig stadig meget gerne.

Alt fra komplet badeværelsesrenovering til små ændringer

Der kan være mange fordele ved at få et lavet en renovering af badeværelse. Det er ikke altid, det er alt i dit badeværelse, der trænger til en udskiftning eller reparation. Små ændringer kan gøre, at et gammelt, slidt badeværelse ligner et komplet nyt badeværelse.

​Jeg hjælper naturligvis gerne med at rådgive dig på vej og komme med inspiration, så du får et badeværelse, der passer til dig og din stil.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der findes ikke en standard pris på et badeværelse, da hvert badeværelse er forskelligt. Derfor skal jeg først vide lidt om din situation, ønsker og behov, før jeg kan give dig et tilbud på opgaven.

Prisen på et badeværelse kan afhænge af:

  • ​Badeværelsets størrelse
  • Omfang af opgave
  • Materialeomkostninger
  • Specifikke ønsker med mere

Ud fra det, du fortæller mig, kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud. Mine priser er generelt billige, konkurrencedygtige og fair.

​Ring for hjælp til et nyt badeværelse

Tag kontakt til mig i dag, så vi kan få sat et solidt samarbejde i gang. Jeg besvarer gerne dine spørgsmål, og jeg er også klar på en uforpligtende snak om et nyt badeværelse eller reparation af badeværelse.

​Du kan ringe til mig på telefon 40 73 43 33 eller sende en e-mail til stig@klatremureren.dk.